Wij zijn er voor jouw kind

Je wilt weten door wie jouw kind wordt begeleid tijdens het Samen Uit Logeren weekend, dat snappen wij! We laten je kennis maken met de begeleiders. We doen ook altijd een intake zodat je ons nog beter leert kennen en wij jouw kind. Zo weten we zeker dat het een super weekend wordt.

Tessa de Kruijf-Jansen

Ik ben Tessa de Kruijf-Jansen, 29 jaar, moeder van Emma en woonachtig in het mooie Apeldoorn. Naast een beetje eigenwijs, ben ik open, enthousiast en leergierig. Mijn passie is mijn werk en die passie wil ik graag delen. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich met kleine stapjes steeds verder ontwikkelen en bijzonder om daaraan bij te mogen dragen. Als het één niet werkt, proberen we gewoon wat anders… Zo leren we spelenderwijs steeds weer van elkaar. Ik vind het leuk om samen spelletjes te doen en lekker naar buiten te gaan; om actief te zijn maar ook om gezellig samen te eten en op de bank in pyjama TV te kijken. Om samen te lachen en om samen te leren. Om kinderen een stukje meer van de wereld te laten begrijpen en de wereld een stukje meer van hen. Want stap voor stap zie ik hen steeds weer groeien en dáár groei ik dan weer van!

Dit kan ik

Als HBO pedagoog ben ik sinds januari 2017 werkzaam in het beroepenveld van de jeugd- en gehandicaptenzorg. Met veel plezier heb ik van 2017-2022 als begeleider op de Residentiële woon-/behandelgroep Jacala (Reinaerde) voor kinderen met een verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblematieken gewerkt. Sinds januari 2019 ben ik daarnaast vanuit mijn eigen onderneming Stevige Schoentjes werkzaam als individueel en ambulant begeleider, voornamelijk voor kinderen met autisme. Als ABA trainer werk(te) ik onder andere voor autismehuis De Toren, ABA Psychologen en rechtstreeks bij gezinnen thuis.

“Kinderen zijn niet lastig. Kinderen zijn verschillend. En dát is best lastig.”

Demi Weber

Mijn naam is Demi Weber, 29 jaar en ik woon in Amerongen samen met mijn vriend en zoontje Sepp. Ik ben zorgzaam, geduldig, flexibel en altijd met veel enthousiasme op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met veel ruimte voor persoonlijke aandacht, kijkend naar de wensen en behoeften van het kind, streef ik ernaar het kind te laten groeien. Daarbij investeer ik veel tijd in het leren kennen van elkaar, zodat jij je veilig voelt bij mij en ik jou het beste kan begeleiden. Ik vind het leuk om samen activiteiten te ondernemen en op pad te gaan, maar ook om het wat rustiger aan te doen: om samen te puzzelen, bakken of spelletjes te spelen. Daarbij blijf ik altijd op zoek naar een goede balans tussen inspanning en ontspanning.

Dit kan ik

Aan de Hogeschool Utrecht heb ik de bacheloropleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond, met het uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker. Van 2017-2021 was ik werkzaam als begeleider op de Residentiële woon-/behandelgroep Jacala (Reinaerde) voor kinderen met een verstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblematieken. Sinds datzelfde jaar ben ik werkzaam vanuit mijn eigen onderneming DL Zorg als individueel en ambulant begeleider. Als ZZP-er ben ik werkzaam bij gezinnen thuis en begeleid en ondersteun ik voornamelijk kinderen en jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en autisme.

“We zien de dingen niet zoals ze zijn, we zien ze zoals wij zijn”.

De logeerbegeleiders

Ook voor je kind is het spannend met wie hij/zij uit logeren gaat. Daarom stellen onze logeerbegeleiders zich ook graag vast even voor:

Lotte Buskens

“Ik ben ontzettend enthousiast om deel uit te maken van het team van Samen uit logeren. Ik kan niet wachten om samen met jullie een super leuke tijd te hebben.
In het dagelijks leven werk ik binnen een kinderdagcentrum en heb ik ervaring met kinderen van alle leeftijden. Ik geniet ontzettend van het werken met deze doelgroep en ga elke dag met plezier naar mijn werk.
Mijn doel is om een warme en gastvrije omgeving te creëren waarin elk kind zich geliefd en gewaardeerd voelt. Ik vind het erg belangrijk dat ieder kind zich veilig en zich op zijn of haar plek voelt. Of het nu gaat om avonturen in de buitenlucht, creatieve activiteiten of spelletjes binnen, of gewoon samen genieten van elkaars gezelschap, ik sta altijd klaar om een gezellige tijd te creëren met z’n allen”

Daphne Nijhof

“In mijn dagelijks leven ben ik juf en heb ik dus heel veel te maken met kinderen. Ik vind dit erg leuk en ik zou nooit meer iets anders willen doen! De leukste vakken om te geven, vind ik de creatieve vakken. Ik combineer bijvoorbeeld graag de natuur met handvaardigheid. Ook geef ik kinderyoga op school. Als leerkracht ben ik getraind in het motiveren van kinderen. Lukt het even niet? Dan proberen we het op een andere manier of een andere keer! Als leerkracht ben ik dagelijks op zoek naar de talenten van kinderen en help ik hen bij het ontwikkelen hiervan. Graag zet ik mijn affiniteit met kinderen en mijn kennis en vaardigheden als leerkracht in tijdens het logeerweekend, om het logeren voor jou zo leuk mogelijk te maken!”

Eline de Waal

“Mijn naam is Eline. In 2018 begon ik met mijn opleiding tot agogisch medewerker-begeleider specifieke doelgroepen. Al snel kwam ik erachter dat ik het werken met kinderen enorm leuk vind. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij onder andere een logeerhuis in Almere waar wij de doelgroepen ASS, MVG en EMB mogen ontvangen en bij een zorgboerderij die dagbesteding biedt voor de LVB en NAH doelgroep. Sinds 2022 werk ik daarnaast als begeleider bij Samen Uit Logeren. Door mijn werkzaamheden kom ik met een groot aantal mensen en kinderen in contact en is mijn professionele basis vrij uitgebreid. Als sportief/ echt buitenmens vind ik het heerlijk om lekker met de kinderen naar buiten te gaan en op hun manier te spelen. Ik vind het belangrijk dat er gedacht wordt in wat er wel kan, in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden en ben van mening dat iedereen kan ontwikkelen zolang het maar gebeurt op een manier die aansluit bij de behoefte van het kind. Met veel enthousiasme en plezier ontvang ik graag ook jou hier bij ons in ons gezellige logeerhuis!”

Tara Weber

Mijn naam is Tara. Na jaren als gastouder te hebben gewerkt ben ik sinds dit jaar gestart als pedagogisch professional op de kinderopvang. Daarnaast ben ik instructrice paardensport en geef ik paardrijles aan kinderen en volwassenen. Sinds 2021 werk ik met heel veel plezier bij Samen Uit Logeren. Ik ben erg geduldig en neem graag de tijd om jou écht te leren kennen. Een van mijn hobby’s is om creatief bezig te zijn, dit doe ik dan ook graag tijdens de logeerweekenden. Samen mooie knutsels maken of iets lekkers bakken, alles kan tijdens het logeerweekend!

Norah Blijdestein

“In 2021 ben ik begonnen aan mijn opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker, die ik begin 2024 heb afgerond. Ik ben sinds kort deel van het team Samen Uit Logeren. Hiernaast werk ik bij een dagbesteding met kinderen die verschillende zorgbehoeften hebben. Mijn passie ligt bij het ondersteunen van hen en daarom ga ik hier volgend jaar verder in studeren. In mijn vrije tijd speel ik volleybal en lees ik graag boeken. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich gezien, gehoord en veilig voelt en ik probeer dit te bereiken met mijn humor en door het bieden van nabijheid. Ik hou van activiteiten ondernemen, maar ik vind ontspannen op de bank ook heerlijk. Ik kan niet wachten om er samen een topweekend van te maken!”

Monica Turksma

“Ik werk al 4 jaar in de toeristische branche, maar ik hou ervan om af en toe achter mijn bureau vandaan te kruipen. Tijdens mijn MBO-opleiding leerde ik leiding geven aan een animatieteam en liep ik stages in Nederland en op Lanzarote. Ik vond het geweldig om voor kinderen activiteiten te begeleiden zoals knutselen, minidisco, jeu de boule, yoga en nog veel meer. Ik deed dit altijd met veel plezier en geen dag voelde als werken. Nu ben ik blij dat ik weer in deze passie mag duiken en mijn affiniteit met kinderen kan gebruiken tijdens het logeerweekend. Iedereen mag lekker zichzelf zijn en samen maken we er een fantastisch weekend van vol plezier!”


Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is hét beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland. Met een SKJ-registratie laat je aan jeugdigen, ouders en opdrachtgevers zien dat je ervaring, kennis en vaardigheden hebt om goede hulp te bieden in complexe situaties.

Tessa Jansen: 100015402
Demi Weber: 140012517

De AGB-code (Algemeen GegevensBeheer) is een uniek codenummer in een register van Nederlandse zorgverleners of zorgverleningsinstanties. In het AGB-register staat alle noodzakelijke (zorg)informatie om declareren en het afsluiten van contracten tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders mogelijk te maken.

AGB-code Samen Uit Logeren: 41786718