Groepen

Samen Uit Logeren biedt in verschillende groepen logeeropvang aan kinderen tussen 4 en 18 jaar met een verstandelijke beperking, psychische- en/of gedragsproblematiek.

Er het hele weekend op uit met andere kinderen: voor het ene kind is het een feestje, voor het andere kind een hele opgave. Hoe gezellig, leuk, spannend of lastig je het ook vindt, we zorgen ervoor dat het ook voor jou een fijn weekend wordt! Tijdens de kennismaking, intake en het wen-moment ontdekken we samen in welke groep jij het fijnste logeert.

Groepen Regulier

Ben je op zoek naar een plek waar je kind zich samen met andere kinderen kan uitleven tijdens een spelletje, potje voetbal of een andere activiteit? Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor je kind om zich even terug te trekken en tot zichzelf te komen. In de reguliere groepen is ruimte voor individuele begeleiding, maar staat het groepsgevoel centraal. Er is plek voor 6 kinderen en er zijn minimaal 2 begeleiders aanwezig.

Groepen Zorgintensief

Misschien herken je het wel.. je bent al lange tijd opzoek naar een logeeropvang maar loopt steeds weer tegen hetzelfde aan: de groep is te groot, het huis is te klein, je kind is te moeilijk, de zorg te intensief. Herkenbaar? Voor ons inmiddels wel. Een zorgintensief kind heeft veel tijd en aandacht nodig. Dit vraagt veel van het gezin. Dat patroon kan even doorbroken worden met logeren. Zodat jullie elke 4 weken een weekend hebben om zelf op adem te komen, tijd om te ontspannen en even los te laten. In de zorgintensieve groepen is ruimte voor 4 kinderen en zijn minimaal 2 begeleiders aanwezig. Naast het aanbod van meer individuele begeleiding is deze groep simpelweg rustiger. Er zijn minder prikkels en er is meer ruimte om deze prikkels te verwerken.

Ga je mee? Meld je hier aan of neem contact met ons op.